Rólam mondták...

tartalommarketing
weber tartalommarketing
weber tartalommarketing
pepo papa tökmagolaj tartalommarketing
pepo papa tartalommarketing kontent fotó
pepo papa tökmagolaj tartalommarketing
pepo papa tökmagolaj tartalommarketing
pepo papa tökmagolaj tartalommarketing

.... és amikor nemcsak a tanácsom kell:

Engedje meg, hogy több éves együttműködésünk után, most írásban is köszönetet mondjak Önnek a Kazahsztánban, közelebbről Almatiban közösen elért eredményekért. Az elmúlt években több olyan programot szerveztünk, ahol az Ön kreatív szakács művészetét élvezhették Magyarország Almati Főkonzulátusa által meghívott vendégek. A teljesség igénye nélkül ilyenek voltak a nemzeti ünnepi fogadásaink, ahol Ön hagyományos módon, vagy újra gondolva készített 200 – 300 főnek tradicionális magyar ételeket, vagy egyszerűen meglepetéseket. Diplomáciai testület nem csak Almatiban, hanem Nur-Sultanban is részt vett az Ön mesterkurzusain, hogy aztán maguk élvezhessék az Ön segítségével készült fogásokat. De ugyanez megtörtént az almati magyarokkal is. Abban a reményben írok Önnek, hogy együttműködésünk a közeljövőben folytatódik. Addig is nagyon zamatos ízeket, finom illatokat kívánok Önnek.
Blaumann Ferenc
Főkonzul, Magyarország Almati Főkonzulátusa
Tamás és csapata egy céges szabadtéri BBQ partin nyűgüzött le mindenkit. 250 adag ételt osztottak szét, mindenféle finomságokat. Ami a legextrább, hogy a tálalás ízléses volt, igazi street food szint, a saláták frissek, finomak, a péksütik különlegesek és a húsok, szószok igazán tökéletesre fűszerezettek és tökéletesre készítettek voltak. Ajánlom Tamást, profizmusa és színvonala miatt (is).
Lipcsei-Fekete Éva
Head of Business Operations
Tamás az elmúlt években több kisebbés nagyobb vállalti rendezvényeken biztosította számunkra a cateringet. A kíváló minőségű ételek, finomfalatok, isteni grilltálak, az egyedi tálalás és megbízhatóság mellett szeretnénk külön kiemelni Tamás kreatívitását és egyediségét, valamint elhivatottságát. Tamás a "házi" ízek közvetítésével különös világot ad ételeinek. Csak ajánlani tudom
Felföldi Csaba
országos kereskedelmi vezető - HORECA
Tamással az elmúlt években számos rendezvényen és közös projektben működtünk együtt. Nemcsak a főztjét szerették a partnereink, vásárlóink - és természetesen mi is -, de kreativitásával, rugalmasságával mindig gördülékennyé tette számunkra az együttműködést.
Samu Zsófia
kommunikációs vezető, Samsung Magyarország
Scroll to Top