Munkánk a hobbink

WEBOLDALAK KÉSZÍTÉSE

Weboldalad megbízható, gyors tárhelyre kerül. Rendszeresen karbantartjuk oldalad, hogy a lehető leggyorsabban töltődjön be minden eszközön. Üzemeltetési specialistáim folyamatosan figyelni fogják oldalad működését.

Weboldalad egyedi szövegezésében is segíthetek, ha nem tudod pontosan hogyan is szólítsd meg közönséged. A legfontosabb, hogy világos legyen mindenki számára mivel foglalkozol.

A jó tárhely, szép weboldal, ütős szöveg mellett fontos, hogy meg is találjon a kereső. Rendszeres SEO támogatást nyújtunk számodra. Más oldalát olvasni az egy, felépíteni a sajátod az már egészen más.

Termékfotózás/Videók

Termékfotózás alkalmával megteremtjük céged egyedi médiatárát. Professzionális fotókkal kommunikálhatod vállalkozásod. Termék, recept, beauty, akár óriás plakát méretben.

Reklámfilm készítésben olyan szakemberek segítenek, akiket az elmúlt 8 év televíziózás alatt ismertem meg. Magas szintű technikai felszereltséggel akár 4K minőségben.

HANGOT adunk vállalkozásodnak! Kökényessy Ági, Fekete Zoltán, Kautzky Armand, Lux Ádám. Csak pár nagy név, akikkel évek óta együtt dolgozom.

Több fotós többet lát. Megtaláljuk termékedhez a legjobb szakembert.

Ahogy már azt írtam az elmúlt bő 10 év alatt nagyon sok szakemberrel dolgoztam együtt. Mivel kreatív séf vagyok olyan fotósokat ismertem meg, akik szintén a gasztronómiában dolgoznak hosszú idők óta. Mondd el mit szeretnél és hidd el ők a legjobbat hozzák ki belőletek és vállalkozásodból. (kattints a képekre)

Tartalommarketing

Fő tevékenységem a tartalomkészítés. Kreatív séfként a munka legjobb része, hogy hetente újabb és újabb receptekkel állhatok közönséged elé. Minden receptem magam készítem és fotózom is.

Blog. Része a kommunikációnak és az oldalad frissítése is feladatom. Ezért a közösségi médiában megjelent anyagok az oldaladon is megjelennek. Emellett szakmai cikkek megírásában is segítek, hogy még érdekesebb legyél a keresőben.

Facebook és Ad Words kampányok összeállításában egy külön csapat segíti neked. Tervezzük meg közösen a stratégiát és lehetőségeidhez mérten segítjük a növekedést.

Scroll to Top